Weerbaarheidstrainingen voor groepen.

Zelfvertrouwen, zelfverdediging, zelfreflectie.


Dé training voor
meer zelfvertrouwen.

Ben je op zoek naar een weerbaarheidstraining of een sociale vaardigheidstraining voor je kind? Met de weerbaarheidstrainingen van Weerbaar Friesland krijgt je kind meer zelfvertrouwen door te werken aan de eigen grenzen en die van de ander. Deze trainingen zijn de basis voor een gezonde sociaal-emotionele ontwikkeling van ieder kind!

weerbaarheidstraining-groepen, zelfvertrouwen, friesland

weerbaarheidstrainingen-groepen

Weerbaarheidstraining
kinderen 6-12 jaar.

Is jouw kind tussen de 6 en 12 jaar? Deze Weerbaar Friesland training is speciaal afgestemd op deze leeftijd. Op een speelse manier oefent je kind in een klein groepje allerlei sociaal-emotionele vaardigheden. Hoe voel je je sterk, wanneer mag je best ‘nee’ zeggen, hoe vraag je het als je ook iets wilt, wat doe je als je boos bent, hoe kun je vrolijker over jezelf denken?

Weerbaarheidstraining
jongeren 12-18 jaar.

Deze training gaat om wie je bent en waar je grenzen liggen waardoor je zonder vervelende gevoelens, je eigen plan durven te trekken. In vrijheid ontwikkelen. De verbinding op te zoeken, samen te werken en je te kunnen verdedigen als het moet. Als ouders zijn er immers  twee dingen die we onze kinderen willen geven, het ene is ‘wortels’ en het andere is ‘vleugels’.

zelfverdediging meisjes, vrouwen, grens stellen, de fryske marren

Weerbaarheidstraining
meisjes en vrouwen.

Zoek je een training die je helpt om sterker te staan in lastige situaties? Vergroten van zelfvertrouwen en omgaan met agressie zijn belangrijke onderdelen van deze training. Wellicht een verwerking van hetgeen je hebt mee gemaakt. Het gaat hierbij om weerbaarheid in zowel sociale als werkgerelateerde situaties in het dagelijks leven. Privacy in de groep vinden we erg belangrijk! Acht trainingen van een uur.

Weerbaarheidstrainingen
scholen/ op aanvraag